Kettlebell & Sandnes Taxi

Kettlebell & Sandnes Taxi

Kettlebell & Sandnes Taxi

Kettlebell klubben KB Fun Club, på tur med Sandnes Taxi som sponsor.

Det var en altfor tidlig søndags morgen syv trøtte damer møtte en smørblid og kulesvingende sjåfør fra Sandnes Taxi.

Ja, nå er jo Sunniva alltid blid (bortsett fra når hun møter dårlig oppdragelse på veien), og vi møter henne ofte på veien i en bil som alltid er så nyvasket at logoen stråler på sidene.

Sunniva henter ofte rullestolbrukere med bilen sin. Dette gjør at hun trenger litt styrketrening sånn som vi alle gjør, og da var vi så heldige at hun fant kettlebell trening hos KB Fun Club midt i blinken. Og det forstår vi godt! Kettlebell trening er jo bare helt fantastisk! (Sånn helt objektivt sett, så klart).

Så hektet er hun, at da vi snakket om å reise med klubben til Norges Uoffisielle NM i Pentathlon- da var hun raskt ute med å tilby å fylle bussen med kettlebell entusiaster og dra sammen.

Så da var vi altså 5 løftere og 3 som visste de ville gå glipp av noe om de ikke ble med. Neste gang står de også på plattformen, helt sikkert!

I hvert fall. Kettlebell er en relativt ny sport i Norge, og dette var første gang det ble holdt Pentathlon- konkurranse i Norge. Pentathlon består av 5 øvelser som skal gjøres i seks minutter sammenhengende, og det blir talt godkjente repetisjoner av en dommer. Beinhardt og knallgøy!

Vi reiste da på besøk til ØSSK i Øvrebø . De var en herlig gal og inkluderende gjeng som også er hektet på kettlebell sport, og alle blir møtt med en klem enten man vil eller ikke.

Øvelsene er Clean- Long Cycle Press- Jerk- Half Snatch- Push Press. KB Fun Club’s løftere gjorde det utrolig bra, og det var en fornøyd gjeng og stolt trener som dro hjem. Høy stemning, mye latter og rimelig slitne. Da var det utrolig fint å sitte komfortabelt og la drøsen gå, turen ville ikke vært det samme om vi måtte ha kjørt flere biler.

Så tusen takk for turen adle samen- det ble en opplevelse jeg håper vi kan gjøre igjen.

Resultater KB Fun Club:

Sunniva Orre: 4. Plass

Sabine Nehmert: 4. Plass

Linda Opsahl: 2. Plass

Thea Orre Edland: 3. Plass (Junior)

Annika Karlson: 2. Plass (Junior)

Total løftet vi 26.604kg over hodet- KNALLBRA!