SANDNES TAXI MED NY KONTRAKT I STAVANGER

SANDNES TAXI MED NY KONTRAKT I STAVANGER

SANDNES TAXI MED NY KONTRAKT I STAVANGER

Kontrakt på 68 millioner til Sandnes Taxi

Sandnes Taxi har i dag signert kontrakt med Stavanger Kommune om «Persontransport til dagsenter, skole og barnehage», for kommunens transportbehov i de kommende år.

Kontrakten har en varighet på 2 år, med ytterligere opsjon for de 2 påfølgende år. Kontraktsverdien er estimert til 68 millioner kroner, og kontraktskjøringen vil ha oppstart i begynnelsen på september måned.

-          Det er ikke mange ukene siden vi signerte en tilsvarende kontrakt med samme omfang på Sør-Jæren, og det føles nå godt å få tatt et enda bedre grep også på taxi markedet i Stavanger. Sandnes Taxi har mange eiere og sjåfører som er bosatt i Stavanger, og med flere faste kjøreoppdrag i Stavanger, - så vil vi nå kunne tilby en enda bedre taxi-kapasitet som igjen vil komme både eksisterende og nye kunder i Stavanger til gode, sier Kay Hustoft, daglig leder i Sandnes Taxi.

Sandnes Taxi har i dag en flåte på 100 ordinære taxier, samt 45 minibusser, som daglig utfører transportoppdrag fra Hå kommune i sør, til og med Stavanger kommune i nord.

Kontaktperson: Daglig leder Kay Hustoft i Sandnes Taxi, telefon 942 28 000.