THON HOTELS & SANDNES TAXI

THON HOTELS & SANDNES TAXI

THON HOTELS & SANDNES TAXI

Thon Hotels Stavanger åpner i august 2016

Thon Hotel Stavanger, som har inngått et samarbeide med Sandnes Taxi, - åpner 1. august og vil da bli det aller nyeste hotellet i Stavanger sentrum. 

Sandnes Taxi som er en av de største taxi aktørene i Stavanger, gleder seg til åpningen og ser frem til å få kjøre både forretningsreisende og andre gjester, - til og fra hotellet.

Sandnes Taxi har 100 ordinære taxier og 45 minibusser som daglig opererer over hele Nord-Jæren. Vi synes at det er både hyggelig og kjekt at vi i Sandnes Taxi nå får bruke vår siste leverte minibuss til å få være med på og markedsføre dette spennende designhotellet i Stavanger, - sier daglig leder Kay Hustoft i Sandnes Taxi.

Om Thon Hotel Stavanger

Thon Hotel Stavanger er et hotell spesielt designet for deg som stiller høye krav til service og komfort. Derfor har vi ekstra god kvalitet på sengetøy og håndklær. Alle våre 147 rom er utstyrt med stor smart-tv og musikkanlegg fra Bose. Dette gjør at du blant annet kan høre din favorittmusikk fra egen smarttelefon eller nettbrett.

Som stamgjest har du mulighet til å få ditt eget "garderobeskap" der du ved avreise kan låse inn klærne dine og komme tilbake til rene og nystrøkne klær ved neste besøk.

I andre etasje finner du vår eksklusive lounge med store vindusflater og flott utsikt. Her kan du alltid nyte en utsøkt kopp Nespresso-kaffe mens du leser dagens aviser, reise- og hobbymagasiner, ser nyheter på TV, sjekker mail eller kun ønsker å slappe av. Loungen er et utmerket sted for å begynne eller avslutte en hyggelig kveld. Her serverer vi også kveldsmat mandag til torsdag.

I hotellets 2. etasje finner du hotellets velutstyrte treningsrom. Som vår gjest trener du selvsagt gratis her  og du kan fritt forsyne deg av nøtter, energibarer og vann fra dispenser.

Hjertelig velkommen som gjest hos oss.